groepen

Met liefde en respect klaar voor de toekomst

Waarom klavetje vier

Opgroeien door te ontdekken en plezier

Bij Kinderdagverblijf Klavertje Vier kiezen we bewust voor kleinschaligheid, zodat elk kind de aandacht en zorg krijgt die het verdient. We bieden een warme, liefdevolle omgeving waar kinderen zich veilig en geborgen voelen, en waar ze kunnen groeien op hun eigen tempo. Ons team bestaat uit toegewijde medewerkers die met respect en zorg voor ieder kind zorgen, en daarbij plezier centraal stellen. Bij Klavertje Vier draait het niet alleen om opvang, maar om het creëren van een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en elke dag met een glimlach komen.

0-2 groep

Bij Kinderdagverblijf Klavertje Vier bieden we voor de jongste kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar een warme en veilige omgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Onze groepsruimte voor deze leeftijdsgroep is speciaal ingericht om de nieuwsgierigheid van de kleintjes te prikkelen en hen te ondersteunen bij hun vroege ontdekkingen. We besteden veel aandacht aan het bieden van persoonlijke aandacht en een rustige, geborgen sfeer, zodat elk kind zich op zijn gemak voelt en kan groeien in zijn eigen tempo. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een zorgvuldige en liefdevolle benadering, waarbij ze het belang van veilige hechting en een stimulerende omgeving benadrukken.

2-4 groep

Voor de kinderen van 2-4 jaar biedt Kinderdagverblijf Klavertje Vier een dynamische en speelse omgeving waar de nadruk ligt op ontdekkend leren en sociale interactie. In deze leeftijdsgroep stimuleren we de zelfstandigheid en creativiteit van de kinderen door middel van diverse activiteiten en spelletjes die hun ontwikkeling bevorderen. We bieden mogelijkheden voor zowel individuele als groepsactiviteiten, waarbij we sociale vaardigheden, communicatie en samenwerking aanmoedigen. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen met veel enthousiasme en bieden een stimulerende omgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen tot zelfverzekerde en sociale jonge kinderen.